Hoe werkt het spaarprogramma?

 

Als jij jouw diabeteshulpmiddelen bij Bosman bestelt, krijg je elke drie maanden 4 Bosman Munten voor je bestelling. Deze krijg je automatisch in je schatkist gestort op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Dus dat zijn er elk jaar al 16. Maar als je jarig bent, krijg je van ons ook nog 2 extra munten. En soms doen we nog iets extra’s, maar dat laten we je dan weten. In ieder geval krijg je van ons dus 18 munten per jaar.

 

Hoeveel munten heb ik?

Natuurlijk wil je in de gaten houden hoeveel munten je hebt verzameld. Dat kun je zien je op de webpagina ’Mijn profiel’ in je persoonlijke bestelomgeving op MijnBosman.com. Maar het staat ook op de bon die je bij je volgende bestelling krijgt. En je kunt natuurlijk altijd onze klantenservice bellen op telefoonnummer 0800 – 0662.

 

Hoe kan ik mijn munten inwisselen?

Als je inlogt in MijnBosman, kun je via de pagina 'Diabetes' jouw cadeau zoeken en in je winkelmand stoppen en bij ‘de kassa’ betaal je dan met je gespaarde munten. Die verdwijnen dan uit je schatkist. Daarna krijg je snel je cadeau thuisgestuurd. Als je geen gebruikmaakt van online bestellen, kun je natuurlijk ook bellen met de klantenservice. Zij regelen dan dat je cadeau wordt betaald van jouw gespaarde munten. Daarna wordt het meteen naar je toegestuurd. Op de pagina Waar kan ik voor sparen? kun je alle spaarcadeaus van Bob&Bo bekijken. Zo makkelijk is het allemaal. Bosman zorgt ervoor.

 

Vrienden worden met Bob&Bo

Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen nog niet bij Bosman, bekijk dan de pagina Wie is Bosman? en lees hoe goed het geregeld is bij Bosman. Wil je ook sparen voor gave cadeaus van Bob&Bo maar ben je nog geen klant van Bosman? Laat dan papa of mama een account aanmaken op MijnBosman.com of het welkomst-/ overstapformulier op Bosman.com invullen.

 

Naar MijnBosman