Pompaccessoires

 

Om het gebruik van je pomp zo makkelijk mogelijk te maken hebben we verschillende pompaccessoires. Als je interesse hebt in een van deze accessoire, neem dan contact op met Bosman. Daar kijken ze graag samen met jou welke accessoires voor jouw pomp geschikt zijn en of deze producten binnen de vergoeding van je zorgverzekeraar vallen.

 

Bevestigingsclip: Clip voor het dragen van de insulinepomp. Met de clip kan je pomp aan een riem of tailleband van je broek of rok bevestigd worden.

 

Draagband: Een draagband zorgt er voor dat je de insulinepomp voor een langere tijd op het lichaam kan dragen. Er zijn verschillende soorten draagbanden;  voor op het been, de arm, de taille, voor aan de BH en voor op de buik.

 

Beschermhoezen en tasje: Er zijn verschillende tasjes en hoezen voor het beschermen van je insulinepomp. Deze zijn van diverse materialen waaronder leer, siliconen en rubber. De hoes of het tasje kan met een  clip of riemlus aan de broek worden vastgemaakt.

 

BH hoes: Hoes die je met klittenband aan de BH vast kan maken. Deze hoes zorgt voor bescherming van je insulinepomp.

 

Slaaphoes: Hoes voor het opbergen van de insulinepomp tijdens het slapen. De hoes is gemaakt van velours en heeft een speld waarmee je de pomp aan je pyjama kan vastmaken.

 

Sporttas: Tas om de insulinepomp op te bergen tijdens het sporten en beschermt je pomp het schokken. De tas is gemaakt van waterbestendig materiaal. Met een clip kan de tas aan je riem of broek vastgemaakt worden.

 

Data kabel: Kabel met usb aansluiting om de gegevens van je bloedglucosemeter of insulinepomp naar je computer te versturen.

 

Multifit tas: Opbergtas voor al je diabetes materialen. De tas heeft genoeg ruimte om je insulinepomp, infuusset, dagboekje, pen, persoonlijk behandelschema, 2 insulinepennen, pennaalden, dispenser met reinigingsdoekjes, bloedglucosemeter, teststrips en lancetten op te bergen.

 

Reistas: Tas voor het opbergen van de insulinepomp en toebehoren. De opbergtas is gemaakt van nylon, heeft een ritssluiting en een schouderhengsel.

 

Tuigje: Tuigjes zorgen er voor dat de insulinepomp op de rug gedragen kan worden door middel van een klein tasje. Het tuigje heeft verstelbare banden en kan met klittenband worden vastgemaakt.

 

Lenny kids tanktop: Top voor kinderen met een insulinepomp. Dankzij de zakjes op de achterkant van de top kan de insulinepomp worden opgeborgen. De slang van de pomp kan eenvoudig aan de binnenkant van de top worden geplaatst. De top is verkrijgbaar in de kleuren oranje en roze en is gemaakt van zacht katoen.

 

Coolmax sport T-shirt (alleen in volwassen maten verkrijgbaar): Sport T-shirt met vier zakjes. Deze zakjes zijn gemaakt voor het opbergen van een insulinepomp. De slang van de insulinepomp wordt aan de binnenkant van het T-shirt geplaatst.