Activiteitenoverzicht Bas van de Goor Foundation

 

Bosman en de Bas van de Goor Foundation hebben de gezamenlijke missie om mensen met diabetes te informeren over de positieve effecten die sport op hen heeft. En vooral ook om duidelijk te maken dat diabetes geen obstakel hoeft te zijn om te kunnen sporten. Als hoofdsponsor van de Bas van de Goor Foundation mag Bosman haar klanten uitnodigen om deel te nemen aan diverse sportactiviteiten. We kijken graag terug naar de geslaagde activiteiten van de afgelopen periode en geven je een vooruitblik naar bijzondere activiteiten die in 2020 nog voor je klaar staan.

 

De DiabetesCup - Finale 4 juli 

De DiabetesCup is het Nederlands Kampioenschap voetbal voor kinderen met diabetes. Meer informatie volgt.

 

Sportkampen mei 2020

De Bas van de Goor Foundation organiseert dit jaar twee onvergetelijke sportkampen bij SnowWorld in Landgraaf. De kampen staan in het teken van sport en beweging, het delen van kennis en informatie over diabetes en heel veel plezier uiteraard. Ben jij tussen de 10 en 15 jaar en wil je graag naar het sportkamp? 

 

Wintersportkamp 2 t/m 8 februari 2020

Net als vorig jaar reist de Bas van de Goor Foundation af naar Obertauern in Oostenrijk. Onder deskundige begeleiding van een kinderarts, diabetesverpleegkundigen en ski- of snowboardleraren leren 40 kinderen/jongeren wat de effecten van sport op diabetes zijn. Aanmelden voor het wintersportkamp is niet meer mogelijk.

 

Sportkamp 2018

Ook dit jaar organiseerde de Bas van de Goor Foundation weer een aantal onvergetelijke sportkampen. Het kamp stond in het teken van sport en bewegen, het delen van kennis en informatie over diabetes en heel veel plezier uiteraard. 

 

Sportweekend 2018

Nieuw in 2018 was het sportweekend, dit is een combinatie van een sportkamp en het gezinsweekend. Er verbleven 20 kinderen een weekend lang in een luxe groepsaccomodatie in Lierop (Brabant). Tijdens dit weekend leerde ze meer over de effecten van de verschillende sporten op diabetes. Op zondagmorgen sloten de andere gezinsleden aan en volgden ze samen het verdere programma. 

 

Sportkamp 2017

De Bas van de Goor Foundation heeft ook dit jaar weer drie onvergetelijke sportkampen georganiseerd. Het sportkamp staat in het teken van sport en bewegen, het delen van kennis en informatie over diabetes en heel veel plezier uiteraard. Lees hier het verslag van één van deelnemers. Kijk regelmatig op de website en meld je aan voor super leuke sportactiviteiten.

 

PSV voetbalclinic

Op vrijdag 28 april organiseerde Bosman samen met de Bas van de Goor Foundation een exclusieve voetbalclinic bij PSV in Eindhoven. 20 kinderen met diabetes beleefden een unieke dag op sportcomplex de Herdgang in Eindhoven. Lees hier het verslag van een deelnemer aan deze bijzondere dag.

 

Duikclinic

Op zondag 9 april organiseerde Bosman samen met de Bas van de Goor Foundation een zeer bijzondere clinic, namelijk een duik- en snorkelclinic.

 

ADO Den Haag voetbalclinic

Op woensdag 15 maart organiseerde Bosman samen met het Haga Ziekenhuis en de Bas van de Goor Foundation een exclusieve voetbalclinic bij ADO Den Haag. Deze voetbalclinic heb je helaas gemist, maar kijk regelmatig op de website en meld je aan voor andere super gave clinics.

 

Wintersportkamp 2017

Na zes wintersportkampen in Flachau reisde de Bas van de Goor Foundation in 2017 af naar Obertauern in Oostenrijk. Onder deskundige begeleiding van een kinderarts, diabetesverpleegkundigen en ski- of snowboardleraren leerde kinderen/jongeren met diabetes over de effecten van sport op diabetes. Anouk Weeda mocht namens Bosman deelnemen aan het wintersportkamp. Lees hier haar verslag.

 

Ajax voetbalclinic

Op woensdag 5 oktober 2016 organiseerde Bosman samen met de Bas van de Goor Foundation een exclusieve voetbalclinic bij Ajax in Amsterdam. Met dank aan Ajax, Kenneth Perez en Ronald de Boer beleefden 25 kinderen met diabetes een unieke dag op sportcomplex de Toekomst in Amsterdam. Lees hier het verslag van deze bijzondere dag.